Gyémánt kereső

gyémánt kereső

Egyedülállóan gazdag gyémánt kínálat mindenfajta méretben és kidolgozásban (VS és IF tisztaságú gyémánt kövek). GIA, HRD és IGI tanúsítványú gyémántok nagy választéka.

TOVÁBB

Gyémánt ékszer kereső

gyémánt ékszer kereső

Minőségi, egyedi gyémánt ékszerek: gyémánt gyűrű, gyémánt gyűrű, gyémánt medál, gyémánt fülbevaló, gyémánt karkötő.

TOVÁBB

Rólunk

r-a-marketing gyémánt kereskedelem Budapest

2001-es működése óta az R-A DIAMONDS piacvezető nagykereskedővé vált Magyarországon a minőségi gyémánt ékszerek és csiszolt gyémántok területén. Az R-A DIAMONDS közismert hatalmas választékáról, kedvező árairól és színvonalas szolgáltatásairól.

ISMERJEN MEG MINKET

Gyémánt értéke, minősítése

A drágakőként, ékszerekhez felhasznált gyémánt értékét az úgynevezett 4C alapján határozzák meg: Ennek elemei: Cut (csiszolás, a gyémánt csiszolata), Color (szín, a gyémánt színe), Clarity (tisztaság, a gyémánt tisztasága), Carat (tömege, a gyémánt súlya karátban).

ISMERJE MEG

Forevermark gyémántok, gyémánt ékszerek

A Forevermark a De Beers vállalatcsoport gyémánt márkája, mely mögött több mint 125 év szakmai tapasztalata áll. A világ összes gyémántjának alig 1 százaléka méltó a Forevermark névre. 2016-ban a De Beers Group a Forevermark magyarországi partneréül az R-A DIAMONDS-ot választotta. A teljes hazai Forevermark gyémánt ékszer kollekció megtekinthető budapesti bemutatótermünkben.

FEDEZZE FEL

Gyémánt ékszer bemutatóterem

Elegáns bemutatótermünkben nyugodt, kényelmes körülmények között tekintheti meg, próbálhatja fel a nálunk kapható prémium minőségű Forevermark gyémánt ékszer kollekciók illetve saját gyémánt ékszer készletünk legszebb darabjait.

JÖJJÖN EL

Gyémánt felvásárlás, gyémánt ellenőrzés

Gyémánt felvásárlás, gyorsan, egyszerűen. Bármilyen méretű és csiszolású gyémánt gyors, helyszíni értékbecslése, és helybeni készpénzes felvásárlása, kedvező áron. Az R-A Diamonds Magyarországon elsőként használja az Ogi System Dia True gyémánt ellenőrző speciális eszközét, ami azonosítja a természetes gyémántot és kiszűri a nem természetes vagy kezelt (HPHT, CVD és szintetikus) eredetűt. A gyémánt felvásárlás, értékbecslés egyedülálló pontosságát is biztosítja ez a különleges készülék.

BIZTONSÁGOS GYÉMÁNT FELVÁSÁRLÁS

Gyémánt árak: rugalmas, naprakész árak

A legjobb, minőségi gyémántok kinálatával várjuk Önt. GIA, HRD és IGI eredetiségi tanúsítvánnyal, valamint Forevermark tanúsítvánnyal rendelkező gyémántok mellett természetesen tanusítvánnyal nem rendelkező köveket (open stones) is forgalmazunk.
Nálunk a gyémánt árak naprakészen igazodnak a világpiaci árakhoz (a nemzetközi gyémánt tőzsde irányadó áraihoz), illetve a valuta árfolyamok aktuális változásaihoz.

Célunk a legjobb gyémánt árak biztosítása.
Kérjen ajánlatot tőlünk: Tel.:(+36-1) 219-0287, E-mail: ra@radiamonds.t-online.hu

KÉRJEN AJÁNLATOT

Gyémánt eredetiség tanúsítvány ellenőrzés

GIA gyémánt tanúsítvány HRD gyémánt tanúsítvány IGI gyémánt tanúsítvány