Gyémánt kereső

gyémánt kereső

Egyedülállóan gazdag gyémánt kínálat mindenfajta méretben és kidolgozásban (VS és IF tisztaságú gyémánt kövek). GIA, HRD és IGI tanúsítványú gyémántok nagy választéka.

TOVÁBB

Gyémánt ékszer kereső

gyémánt ékszer kereső

Minőségi, egyedi gyémánt ékszerek: gyémánt gyűrű, gyémánt gyűrű, gyémánt medál, gyémánt fülbevaló, gyémánt karkötő.

TOVÁBB

Rólunk

r-a-marketing gyémánt kereskedelem Budapest

2001-es működése óta az R-A DIAMONDS piacvezető nagykereskedővé vált Magyarországon a minőségi gyémánt ékszerek és csiszolt gyémántok területén. Az R-A DIAMONDS közismert hatalmas választékáról, kedvező árairól és színvonalas szolgáltatásairól.

ISMERJEN MEG MINKET

Gyémánt értéke, minősítése

A drágakőként, ékszerekhez felhasznált gyémánt értékét az úgynevezett 4C alapján határozzák meg: Ennek elemei: Cut (csiszolás, a gyémánt csiszolata), Color (szín, a gyémánt színe), Clarity (tisztaság, a gyémánt tisztasága), Carat (tömege, a gyémánt súlya karátban).

ISMERJE MEG

Forevermark gyémántok, gyémánt ékszerek

A Forevermark a De Beers vállalatcsoport gyémánt márkája, mely mögött több mint 125 év szakmai tapasztalata áll. A világ összes gyémántjának alig 1 százaléka méltó a Forevermark névre. 2016-ban a De Beers Group a Forevermark magyarországi partneréül az R-A DIAMONDS-ot választotta. A teljes hazai Forevermark gyémánt ékszer kollekció megtekinthető budapesti bemutatótermünkben.

FEDEZZE FEL

Gyémánt eredetiség tanúsítvány ellenőrzés

GIA gyémánt tanúsítvány HRD gyémánt tanúsítvány IGI gyémánt tanúsítvány